Line-Up

De complete line up van De Avond van de Filmmuziek 2018 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Jan Versteegh 
- PRESENTATORjan-versteegh

Na gewerkt te hebben voor Powned stapt Jan over naar BNN waar hij reportages maakt voor ‘Spuiten en Slikken’, ‘Spuiten en Slikken op Reis’, ‘3 op Reis’ en ‘3 op Reis Backpack’. In 2013 neemt Jan deel aan het programma ‘Expeditie Robinson’ en in 2014 haalt hij de finale van ‘De Slimste Mens’. Hierna volgen programma’s als ‘The Freestyle Games’ en ‘Jan is de Beste’. Zijn talent blijft niet onopgemerkt: in 2015 wint Jan de Televizier Aanstormend Talent Award. In 2016 wordt hij samen met Geraldine de nieuwe presentator van het succesvolle programma Proefkonijnen. En begint 2017 mooi met zijn eigen gameshow, de Quickest Quiz.

 

 

 

 

Dominic Seldis – CO-PRESENTATORdominic-seldis

Born in 1971, Dominic is one of the worlds leading double bass players. He is highly sought after as a concerto soloist, a recitalist and is currently principal double bass of the Royal Concertgebouw orchestra in Amsterdam.
He is also regularly appears on both BBC radio and television, most recently as a judge on BBC2’s ‘Maestro’.

 

 

 

 
Metropole Orkest
mo-logo
In 1945 werd het Metropole Orkest opgericht met als doel om jazz en pop op hoog niveau uit te voeren en de bevolking tijdens de wederopbouw joie de vivre te geven; daarvoor werden musici uit geheel Europa gerekruteerd.
Het orkest werd geleid door achtereenvolgens Dolf van der Linden, Rogier van Otterloo, Dick Bakker en Vince Mendoza en won onder meer twee Grammy’s, een Gouden Harp en een Zilveren Reiss Microfoon.
In de afgelopen 65 jaar produceerde het Metropole Orkest meer dan 150 albums en werkte het mee aan duizenden radio- en tv-uitzendingen.

Onderstaand filmpje van het Metropole Orkest met de soundtrack van Chinatown, een preview van wat u te wachten staat tijden De Avond van de Filmmuziek.

 

 

In Archive